Exocutor 30 elektromos rovarcsapda, fehér (EX30W)

Az Exocutor 30 elektromos rovarcsapda kifejezetten hatékony megoldást kínál a rovarok eltávolítására. A fehér színű EX30W modell könnyen kezelhető, és ideális választás lehet bármilyen belső tér számára. A készülék kiváló minőségű anyagokból készült, és hosszú élettartammal rendelkezik. Az Exocutor 30 elektromos rovarcsapda használata biztonságos és hatékony, és segít megvédeni az embereket és az épületeket a bosszantó rovaroktól.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz koppintson a telefonkagyló ikonra.

Telefonos érdeklődés/rendelés

Árajánlat vagy rendelés leadáshoz hívja a +36 (70) 672 4572 mobilszámot.

Árajánlat/információ kérés

Árajánlat vagy információ kérése e-mailen. Kattintson a boríték ikonra.

Leírás

Az Exocutor 30 elektromos rovarcsapda egy hatékony és megbízható megoldás a rovarok elleni védekezésre. Az EX30W változata fehér színben érhető el, amely különösen alkalmas olyan helyekre, ahol a kialakítás és a megjelenés fontos szerepet játszik.

Exocutor 30 elektromos rovarcsapda áttekintése

Az Exocutor 30 elektromos rovarcsapda egy professzionális eszköz, amely hatékonyan és biztonságosan védi a teret a rovaroktól. Az EX30W változat 45 négyzetméteres területet fed le, és az éjszakai működés során izzó fénnyel vonzza magához a legtöbb rovart, majd áramütés segítségével elpusztítja őket.

Az EX30W funkcióinak bemutatása

Az EX30W változat a legmodernebb technológiát használja, amely lehetővé teszi a hatékony és csendes működést. Az eszköz egy nagy teljesítményű UV-C csövet tartalmaz, amely vonzza a rovarokat, és speciális rácsokkal védett elektromos rendszerrel rendelkezik, amely biztonságosan és hatékonyan elpusztítja a rovarokat.

A fehér EX30W használatának előnyei

Az EX30W változat fehér színének köszönhetően alkalmas olyan helyekre, ahol a megjelenés és a stílus fontos szerepet játszik. Az eszköz csendes működése miatt ideális a belső területeken történő használatra, és a nagy hatékonyság miatt kiváló a rovarok elleni védekezésben.

Az EX30W rovarcsapda telepítése és karbantartása

Az EX30W változat telepítése egyszerű és könnyű. Az eszköznek szüksége van egy elektromos csatlakozásra, és a falra szerelhető. A karbantartás során a csövet és a rácsokat rendszeresen tisztítani és cserélni kell az optimális hatékonyság érdekében.

Az Exocutor 30 elektromos rovarcsapda egy modern és hatékony megoldás, amely biztonságosan és hatékonyan védi a teret a rovaroktól. Az EX30W változat fehér színének köszönhetően alkalmas olyan helyekre, ahol a megjelenés és a stílus fontos szerepet játszik. A telepítése egyszerű és a karbantartás könnyen elvégezhető. Ha fontos számodra a rovarok elleni hatékony védelem, az Exocutor 30 elektromos rovarcsapda az ideális választás.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Exocutor 30 elektromos rovarcsapda, fehér (EX30W)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Segítsen nekünk!

Kérjük adja meg termék darabszámot, amire ajánlatot kér. Opcionálisan megadhatja a cégnevet és az adószámot, illetve a szállítási címet is.

Igyekszünk a legmegfelelőbb ajánlatot adni.

Árajánlat kérés e-mailen: Exocutor 30 elektromos rovarcsapda, fehér (EX30W)

13 + 2 =

Czakó utca 7.

Üzletünk

1016 Budapest, Czakó utca 7.
H – P: 9:00 – 15:00

Kérdése van?

Hívjon fel minket!
+36 (70) 672 4572