Oldal kiválasztása

Ragadólapos rovarcsapda

Ragadólapos rovarcsapdáink minden tekintetben megfelelnek az élelmiszeripar HACCP követelményeinek és azon egyéb iparágak elvárásaink is, ahol a gyártás- és környezethigiéniai szempontok kiemelten fontosak a kártevők elleni védekezésben.
A ragadólapos rovarcsapdák eredményesen alkalmazhatóak a legyek, szúnyogok és bármely egyéb, fényre vonzódó repülő rovarok elleni védekezés során.

 

Működésük


A készülék speciális UV fénye a csapda belsejébe vonzza a repülő rovarokat, s ott a rovarok egy erős ragadó anyaggal felület kezelt lapra ragadnak.

Gyártás- és környezethigiéniai szempontok szerinti megfelelés

 • a környezet legcsekélyebb szennyezése nélkül, szóródásmentesen gyűjtik össze a repülő rovarokat
  A ragadólap 100%-ban szóródásmentesen, roncsolás- és sérülésmentesen rögzíti a rátapadt rovarokat. A ragadólapos rovarcsapdák GLUPAC™ technológiával gyártott, nagy felületű, hosszú élettartamú, a rovarcsalogató hatást fokozó sárga színű és anyagában feromonnal kezelt ragadólappal vannak ellátva. A ragadólapok normál üzemi körülmények között (kevéssé poros, átlagos nedvességtartalmú környezetekben) legalább fél évig megőrzik intenzív rovarfogó képességüket.
 • fénycsöveik a környezet szilánk szennyezése ellen védő fényáteresztő fólia bevonattal vannak ellátva
  A FEP bevonat garantáltan megakadályozza, hogy csőtörés/csőrobbanás esetén bárminemű szilánkszennyeződés kerüljön a környezetbe. A törhetetlen bevonat az UV fénycső által kibocsájtott fény 97%-át engedi át.
  A készülékekkel szállított korszerű és hosszú élettartamú UV fénycsövek hasznos élettartama 1 év, ill.
 • rozsdamentes anyagból készülnek

  ​Válasszon kínálatunkból. Ha nem egészen biztos döntésében vagy nem tudja, hogy melyik készüléket válassza és tanácsra, információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Mind a(z) 9 találat megjelenítve