Ragadólapos rovarcsapda

Ragadólapos rovarcsapdáink minden tekintetben megfelelnek az élelmiszeripar HACCP követelményeinek és azon egyéb iparágak elvárásaink is, ahol a gyártás- és környezethigiéniai szempontok kiemelten fontosak a kártevők elleni védekezésben.
A ragadólapos rovarcsapdák eredményesen alkalmazhatóak a legyek, szúnyogok és bármely egyéb, fényre vonzódó repülő rovarok elleni védekezés során.

Működésük

A készülék speciális UV fénye a csapda belsejébe vonzza a repülő rovarokat, s ott a rovarok egy erős ragadó anyaggal felület kezelt lapra ragadnak.

HACCP megfelelőség

HACCP megfelelőség

A készülékek teljes mértékben megfelelnek a hatóságok elvárásainak.

N

Garancia

2 vagy 3 év gyártói garancia

HACCP megfelelőség

Legyek ellen

Hatásosan alkalmazható a kórokozók terjesztése ellen.

Termékeink

Válassza ki kínálatunkból az Önnek megfelelő készüléket.

Ha nem egészen biztos döntésében vagy nem tudja, hogy melyik készüléket válassza és tanácsra, információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Gyártás- és környezethigiéniai szempontok szerinti megfelelés

 

  • a környezet legcsekélyebb szennyezése nélkül, szóródásmentesen gyűjtik össze a repülő rovarokat
    A ragadólap 100%-ban szóródásmentesen, roncsolás- és sérülésmentesen rögzíti a rátapadt rovarokat. A ragadólapos rovarcsapdák GLUPAC™ technológiával gyártott, nagy felületű, hosszú élettartamú, a rovarcsalogató hatást fokozó sárga színű és anyagában feromonnal kezelt ragadólappal vannak ellátva. A ragadólapok normál üzemi körülmények között (kevéssé poros, átlagos nedvességtartalmú környezetekben) legalább fél évig megőrzik intenzív rovarfogó képességüket.
  • fénycsöveik a környezet szilánk szennyezése ellen védő fényáteresztő fólia bevonattal vannak ellátva
    A FEP bevonat garantáltan megakadályozza, hogy csőtörés/csőrobbanás esetén bárminemű szilánkszennyeződés kerüljön a környezetbe. A törhetetlen bevonat az UV fénycső által kibocsájtott fény 97%-át engedi át.
    A készülékekkel szállított korszerű és hosszú élettartamú UV fénycsövek hasznos élettartama 1 év, ill.
  • rozsdamentes anyagból készülnek

Fontos figyelmeztetés!

A ragadólapos rovarcsapdák beltéri készülékek. Nem javasolt a kültéri alkalmazásuk, mivel az üzemeltetésük ebben az esetben túlságosan költséges.

Kültéri alkalmazások esetében az elektromos rovarcsapdákat lehet alkalmazni. Ebben az esetben is csak a fedett kültéri helyszíneken, mint például fedett terasz.

Üzletünk

Az oldalon található készülékeket megtekintheti és ha úgy dönt meg is vásárolhatja az I. kerületi üzletünkben.

Czakó utca 7.

Kérdése van?

Bátran lépjen velünk kapcsolatba, ha bármilyen kérdése vagy esteleg észrevétele van.

Kapcsolat

5 + 12 =