Rólunk

Társaságunkat a Trend-Marketing Kft.-t 2002-ben alapítottuk. Cégünk 100 százalékban magyar tulajdonban lévő családi vállalkozás. A kártevőirtás területén szerzett közel egy évtizedes tapasztalatunk megfelelő alapot biztosított ahhoz, hogy 2007-ben, az elektromos és biológiai rovarcsapdák forgalmazásával foglalkozó részlegünket is elindítsuk.

Ahhoz, hogy a rovarcsapdák iránti egyre növekvő igényt szakszerű kiszolgálással és tanácsadással tudjuk kielégíteni, 2010-ben úgy döntöttük, hogy a fókuszt a rovarcsapda kereskedelemre helyezzük át.

Mindvégig figyelemmel voltunk a folyamatosan változó vásárlói igényekre és ezek szem előtt tartásával folyamatosan bővítettük rovarcsapda választékunkat.

Kínálatunkban vállalkozások és magánvásárlók is megtalálhatják a számukra leginkább megfelelőt.

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk képviselt piacvezető gyártók új termékeit és technológiáit az elsők között ismerhessük meg Magyarországon. Az újdonságokat piacra vezetés előtt minden esetben tartós tesztnek vetjük alá és csak azok a rovarcsapdák kerülnek be kínálatunkba, amelyeknek a működésével a tesztidőszak alatt teljes mértékben elégedettek vagyunk.

Termékpalettánkon az elektromos rovarcsapda és a HACCP igényeknek megfelelő ragadólapos rovarcsapda készülékek, valamint rovarcsapda csere alkatrészek (UV fénycsövek és ragadólapok) egyaránt megtalálhatóak.

Kínálatunk része, az egyedülállóan hatékony RED TOP biológiai légycsapda-család.

Vásárlási tanácsadással állunk a hozzánk forduló ügyfelek rendelkezésére.

Szakmai ismereteink és tapasztalataink alapján szinte mindig tudunk olyan javaslatot tenni, aminek segítségével lehetséges egy adott probléma hatékony kezelése.

Ügyfélkörünk évről-évre gyarapodik, sok esetben ajánlás alapján keresnek fel bennünket leendő Vásárlóink. Ez megerősít minket abban, hogy termékkörünk, korrekt kereskedelmi szemléletünk és vásárló központú szolgáltatásunk értéket képvisel.

Értékesítési adataink

Eddig több, mint

Rovarcsapda

UV fénycső

HACCP ragadólap

Ügyfél megoszlás

  • Ipari 81% 81%
  • Magán 19% 19%