Termékeink

Minőségi rovarcsapdák és kiegészítőik.

Rovarcsapda áruház

Válassza ki kínálatunkból az Önnek megfelelő terméket. Ha nem egészen biztos döntésében vagy nem tudja, hogy melyik készüléket, kiegészítő terméket válassza és tanácsra, információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Modern biztonságos online felületen megrendelheti őket vagy akár telefonon is leadhatja megrendelését. A kiválasztott termékeket szállítással is megrendelheti vagy az üzletünkben átveheti a csomagját.

Elektromos rovarcsapda főkategória

Elektromos rovarcsapda

A feszültséggel működő elektromos rovarcsapdák a legyek, szúnyogok és bármely egyéb, fényre vonzódó repülő rovarok elleni védekezés hatékony eszközei. Háztartási és ipari alkalmazásokra egyaránt.

Ragadólapos rovarcsapda főkategória

Ragadólapos rovarcsapda

Minden tekintetben megfelelnek az élelmiszeripar HACCP követelményeinek és azon egyéb iparágak elvárásaink is, ahol a gyártás- és környezethigiéniai szempontok kiemelten fontosak a kártevők elleni védekezésben.

Speciális rovarcsapda kategóraiakép

Speciális rovarcsapda

Robbanás biztos ATEX, szilárdtest és víz behatolás elleni védelemmel ellátott (IP) készülékek. Kifejezetten magas ipari elvárásokat kielégítő rovarcsapdák.

Rovarcsapda ragadólap kategóraiakép

Ragadólap rovarcsapdához

Ragadólapok a HACCP rovarcsapdákhoz. GLUPAC™ technológiával gyártott, nagy felületű, hosszú élettartamú, a rovarcsalogató hatást fokozó sárga színű és anyagában feromonnal kezelt ragadólapok.

Rovarcsapda UV fénycső kategóraiakép

Rovarcsapda UV fénycső

Normál UV fénycsövek, kettős frekvenciájú „zöld” UV fénycsövek, szilánkbiztos bevonatú (HACCP kivitel) UV fénycsövek, kompakt UV fénycsövek, kör UV fénycsövek.

Red Top légycsapda és darázscsapda főkategória

Red Top

Rendkívül hatékony és gazdaságos vegyszermentes kültéri légy és darázscsapdák.

Üzletünk

Az oldalon található készülékeket megtekintheti és ha úgy dönt meg is vásárolhatja az I. kerületi üzletünkben.

Czakó utca 7.

Kérdése van?

Bátran lépjen velünk kapcsolatba, ha bármilyen kérdése vagy esteleg észrevétele van.

Kapcsolat

2 + 12 =