Rovarcsapda UV fénycső

Minőségi UV fénycsövek, garantáltan UV fényt bocsátanak ki. Bevonat nélküli és FEP bevonatos HACCP fénycsövek.

Típusok

A rovarcsapdákban használatos bevonat nélküli vagy bevonatos (szilánkbiztos) fénycsövek UV tartománya 340-368 nm.

A bevonatos (szilánkbiztos) csövek esetében a gyártás- és környezethigiéniai szempontok szerinti megfelelés valamint a balesetveszély biztos elkerülésének igényére a gyártók védőburkolattal látják el az UV fénycsöveket. Az védő bevonat anyaga fluorozott polimer (FEP). A FEP bevonat garantáltan megakadályozza, hogy csőtörés/csőrobbanás esetén bárminemű szilánkszennyeződés kerüljön a környezetbe. A törhetetlen bevonat az UV fénycső által kibocsájtott fény 97%-át engedi át. Ennek eredményeképpen a lehető legnagyobb mennyiségű hasznos UV-sugárzás jut át a bevonaton, hogy hatékonyan vonzza a rovarokat. Mivel a fénysugárzásnak csak 3%-a szívódik el az anyagban (FEP), a bevonat szerkezeti integritása a cső teljes 12 hónapos élettartama alatt megmarad, megakadályozva az elszíneződést és biztosítva, hogy törés esetén minden üvegszilánk a bevonaton belül maradjon. A bevonatos (szilánkbiztos) fénycsövek teljes mértékben megfelelnek a HACCP elvárásoknak.

A gyártók a bevonatos fénycsöveket általában az UV fénycső valamelyik végén a bevonat alatt egy szalaggal jelölik (gyártónkként eltérhet a szín).

 

HACCP megfelelőség

HACCP megfelelőség

EU

Állandó raktárkészlet

Termékeink

Válassza ki kínálatunkból az Önnek megfelelő terméket.

Ha nem egészen biztos döntésében vagy nem tudja, hogy melyik készüléket válassza és tanácsra, információra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.

Fontos figyelmeztetés!

Élelmiszer feldolgozás területén hatósági elvárás a HACCP megfelelőség. Csak a bevonatos (szilánkbiztos) fénycsövek alkalmazásával garantálható a HACCP normatíváknak való megfelelés.

Üzletünk

Az oldalon található készülékeket megtekintheti és ha úgy dönt meg is vásárolhatja az I. kerületi üzletünkben.

Czakó utca 7.

Kérdése van?

Bátran lépjen velünk kapcsolatba, ha bármilyen kérdése vagy esteleg észrevétele van.

Kapcsolat

6 + 14 =