Oldal kiválasztása

Practika 30 ragadólapos rovarcsapda (PT30W)

37 973 Ft Bruttó ár (nettó 29 900 Ft)

HACCP megfelelőség. Élelmiszeripar, gyártóipar készüléke a magas higiéniai normák megvalósításához.

Leírás

Működési elve, felszereltsége és szerkezeti elemei jóvoltából a készülék megfelel az élelmiszeriparban (HACCP) elvárt higiéniai feltéteteknek és olyan egyéb iparágak elvárásainak, ahol a gyártás- és környezethigiéniai szempontok magas követelményei érvényesülnek. Kisebb vagy közepes alapterületű zárt terek rovarvédelmére alkalmas.

Practika 30 ragadólapos rovarcsapda (PT30W) fő termékelőnyei

 • A rovarokat (légy, szúnyog, molylepke, …) 100%-ban szóródás mentesen, a környezet szennyezése nélkül gyűjti össze.
 • Szilánkbiztos bevonatú UV fénycsövei megakadályozzák a környezet szilánkszennyeződését csőtörés vagy csőrobbanás esetén.
 • Acélváza az anyagösszetétel és a felületkezelés jóvoltából átlagos üzemi környezetekben rozsdamentességet biztosít.

Környezethigiénia (megfelelés a HACCP követelményeknek)

 • A ragadólap 100%-ban szóródás mentesen, roncsolás- és sérülésmentesen rögzíti a rátapadt rovarokat. A ragadólapos rovarcsapdák a kimagasló minőségű GLUPAC™ technológiával gyártott, nagy felületű, hosszú élettartamú, továbbá a rovarcsalogató hatást fokozó sárga színű és anyagában feromonnal kezelt ragadólappal vannak ellátva. A ragadólapok normál üzemi körülmények között (kevéssé poros, átlagos nedvességtartalmú környezetekben) legalább fél évig megőrzik intenzív rovarfogó képességüket.
 • A rovar szóródásmentességet növeli a készülék alján elhelyezett rovargyűjtő tálca.
 • Fénycsövei a környezet szilánkszennyezése ellen védő fényáteresztő fóliabevonatúak. A FEP bevonat garantáltan megakadályozza, hogy csőtörés vagy csőrobbanás esetén bárminemű szilánkszennyeződés kerüljön a környezetbe. Tehát a feldolgozatlan és csomagolatlan anyag, áru minőségét és a dolgozók testi épségét garantálja a FEP bevonatos UV fénycső. A törhetetlen bevonat az UV fénycső által kibocsájtott fény 97%-át engedi át.

Hatékonyságot fokozó megoldások

 • Az egyoldali nyitott kialakítás mellett a készülék hatékonyságát növelik az UV fénycsövek mögött elhelyezett optikai reflexiós felületek, melyek a ragadólapokat is védik az idő előtti kiszáradástól.
 • Nem eladói térben elhelyezett készülékbe rovarcsalogató hatást fokozó sárga színű és anyagában feromonnal kezelt GB001 ragadólap is elhelyezhető.

 

Diszkréten fogja össze a repülő rovarokat

 • A készülék belsejében lévő ragadólap fekete színű, ezért az összefogott rovarok tetemei kívülről szinte egyáltalán nem láthatóak.

Acélváza rozsdamentességet biztosít normál üzemi körülmények között

 • Cinkkel alapkezelt + fehér fedőfestékkel porszórt felületbevonatú.

Működés

A speciális UV fénycsövek a ragadólapos rovarcsapdához, annak belsejébe vonzzák a repülő rovarokat (pl.: légy, szúnyog, molylepke, …). Az UV fénycső körül repülő rovarok nekiütköznek egy erős ragadóanyaggal kezelt ragadólapnak. A ragadólapra tapadt rovarok egyszerűen kiszáradnak és elpusztulnak a ragadólap felületén.

 

Practika 30 ragadólapos rovarcsapda (PT30W)

 • Hatókörzet: 80 m²
 • Elhelyezés: oldalfalra szerelhető
 • Vázszerkezet: erős acél burkolat, UV rezisztens műanyag végzáró elemekkel
 • Karbantartás: csak tisztítás
 • Szerviz műveletek: a ragadólapok és fénycsövek cseréje a készülék megbontása nélkül egyszerűen, gyorsan elvégezhető
 • Garancia: 2 év

Megjegyzés

A Practika 30 ragadólapos rovarcsapda (PT30W) használatra kész állapotban kerül a vásárlóinkhoz. UV fénycsövekkel szerelve, hálózati tápkábellel, szerelékekkel (fali rögzítő szerelék), magyar nyelvű használati utasítással ellátva.

A megfelelően elhelyezett ragadólapos rovarcsapda alkalmas arra, hogy a helyiségben csökkentse vagy akár meg is szüntesse a repülő rovarok jelenlétét. Ahhoz, hogy a készüléke maximális hatékonysággal működjön a ragadólapos rovarcsapda 24 órás folyamatos üzemeltetése szükséges. A Practika 30 ragadólapos rovarcsapda (PT30W) rovarölő teljesítménye az éjszakai időszakban a legnagyobb, mert ebben az időszakban nincs napfény vagy más fényforrás, ami esetleg részben elvonhatja a repülő rovarokat.

Eladói térbe nem tanácsoljuk a sárga színű GB001 ragadólapot, mivel a ragadólapra ragadt rovartetemek látványa az ügyfelek számára kellemetlen lehet.

Típus: Practika 30 ragadólapos rovarcsapda (PT30W)
Gyártó: Pelsis Ltd. (Anglia)
Hatókörzet (m²): 80
Garancia: 2 év (a fénycsövekre nem vonatkozik)
Anyaga: acél ház
Tápfeszültség: 230 V / 50 Hz
Fénycsövek: 2 x 15 W (F15 T8 BL368) – szilánkbiztos bevonatú
Méret (mm): 510 x 391 x 73
Súly (kg): 3,8
Tanúsítványok: Készülék és fénycső CE, fénycső MSDS, ragadólap MSDS

További információk

Tömeg 3.75 kg
Méretek 515 × 82 × 390 mm

Practika 30 ragadólapos rovarcsapda használati utasítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.