Oldal kiválasztása

PlusZap 30 elektromos rovarcsapda (ZE122)

24 950 Ft Bruttó ár (nettó 19 646 Ft)

Légy, szúnyog és bármely fényre vonzódó repülő rovar ellen. Magáncélra és vállalkozások részére – közepes vagy nagyobb alapterületű zárt terek, illetve teraszok, kerthelyiségek rovarvédelmére alkalmas.

Leírás

A PlusZap elektromos rovarcsapda család modelljei általános felhasználási területekre tervezett készülékek. Kialakításuk és műszaki megoldásaik jóvoltából kiemelkedően hatékonyak a repülő rovarok elleni védekezésben. A PlusZap 30 elektromos rovarcsapda (ZE122) egy továbbfejlesztett, második generációs alapmodell.

A PlusZap 30 elektromos rovarcsapda (ZE122) fő termékelőnyei

Erősebb rovarbevonzó és rovarölő hatás

• A térbeli kialakítású belső rovarölő rács a hagyományos, síklapos rovarölő ráccsal szerelt rovarcsapdákhoz képest hatékonyabb rovarölő teljesítményt biztosít.
• A rács két oldalán, egymás alatt elhelyezett fénycsövek a hagyományos kialakítású rovarcsapdákhoz képest intenzívebb csalogató hatást fejtenek ki.

Szétszerelés nélküli szervizelés

• A rovargyűjtő tálca kiemelésekor a készülék belsejében lévő fénycsövek és a belső rovarölő rács hozzáférhetővé válik, ezért a csövek cseréjéhez, ill. a belső rovarölő rács tisztításához a készüléket nem kell szétszerelni.
• Moduláris tápkábel (PC tápkábel: Euro Plug, IEC320 C13). Az eredeti tápkábeltől eltérő szín és hossz igény esetén könnyen beszerezhető és cserélhető.

Fokozott érintésvédelem

• A beépített biztonsági mikrokapcsoló áramtalanítja az elektromos rovarcsapdát a rovargyűjtő tálca kiemelésekor.

Környezethigiénia

• Mélyített és befelé peremezett a rovargyűjtő tálca, ezért a rovarmaradványok még szeles időben vagy huzatos helyen sem szóródnak szét a környezetben. A tálca egy mozdulattal kihúzható és tisztítható.

Megjelenés

• Formatervezett, esztétikus külső.

Tanúsítványok és minőség

• Függetlenül tesztelt és tanúsított RoHS és az összes vonatkozó európai szabvány szerinti szabványok.
Insect-O-Cutor vállalat terméke, mely a világ vezető rovarirtó megoldásainak szállítója. A márka 1962-es alapítása óta a műszaki és tervezési innovációk élvonalában van. A neves Pelsis Ltd. (Anglia) leányvállalata.

Működés

A speciális UV fénycsövek az elektromos rovarcsapdához, annak belsejébe vonzzák a repülő rovarokat (pl.: légy, szúnyog, molylepke). Az UV csövek körül repülő rovarokat egy nagyfeszültségű dupla soros acél rovarölő rács semmisít meg. A rovartetemek a csapda alján lévő gyűjtőtálcába esnek.

PlusZap 30 elektromos rovarcsapda (ZE122) paraméterei

• Hatókörzet: 170 m²
• Háromféle kihelyezési lehetőség: tartozék láncon függesztve, oldalfalra szerelve vagy állítva
• Vázszerkezet: erős, esztétikusan felületkezelt alumínium ház UV rezisztens műanyag végzáró elemekkel
• Karbantartás: csak tisztítás, ami szerelés nélkül elvégezhető
• Garancia: 2 év

Megjegyzés

A PlusZap 30 elektromos rovarcsapda (ZE122) használatra kész állapotban kerül a vásárlóinkhoz. UV fénycsövekkel szerelve, hálózati tápkábellel, szerelékekkel (függesztő lánc, fali rögzítő szerelék), magyar nyelvű használati utasítással ellátva.

A megfelelően elhelyezett elektromos rovarcsapda alkalmas arra, hogy a helyiségben csökkentse vagy akár meg is szüntesse a repülő rovarok jelenlétét. Ahhoz, hogy a készüléke maximális hatékonysággal működjön az elektromos rovarcsapda 24 órás folyamatos üzemeltetése szükséges. A PlusZap 30 rovarölő teljesítménye az éjszakai időszakban a legnagyobb, mert ebben az időszakban nincs napfény vagy más fényforrás, ami esetleg részben elvonhatja a repülő rovarokat.

Típus: PlusZap 30 (ZE122)
Gyártó: Pelsis Ltd. (Anglia)
Hatókörzet (m²): 170
Garancia: 2 év (a fénycsövekre nem vonatkozik)
Anyaga: erős, rozsdamentes alumínium ház
Tápfeszültség: 230 V / 50 Hz
Fénycsövek: 2 x 15 W (F15 T5 BL368)
Méret (mm): 514 x 130 x 262
Súly (kg): 2,5
Tanúsítványok: készülék és fénycső CE, fénycső MSDS

További információk

Tömeg 2.5 kg
Méretek 514 × 130 × 262 mm

PlusZap Katalógus oldal
PlusZap elektromos rovarcsapda család használati utasítás
PlusZap hibaelhárítási segédlet
PlusZap electric flykiller instruction sheet
PlusZap troubleshooting guide

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.