Oldal kiválasztása

PlusZap 16 elektromos rovarcsapda, rozsdamentes acél (ZE126)

35 050 Ft Bruttó ár (nettó 27 598 Ft)

Légy, szúnyog és bármely fényre vonzódó repülő rovar ellen. Magáncélra és vállalkozások részére – kisebb alapterületű zárt terek, illetve teraszok rovarvédelmére alkalmas, továbbá élelmiszeripari ágazatok perifériáin* történő alkalmazás.

Leírás

A PlusZap elektromos rovarcsapda család modelljei általános felhasználási területekre tervezett készülékek. Kialakításuk és műszaki megoldásaik jóvoltából kiemelkedően hatékonyak a repülő rovarok elleni védekezésben. A PlusZap 16 elektromos rovarcsapda (ZE126) egy továbbfejlesztett, második generációs alapmodell. Alkalmazása ott ajánlott, ahol a rozsdamentes kivitelű elektromos rovarcsapda követelmény esetleg nem előírás, de fontos a kiemelkedően esztétikus külső megjelenés.

A PlusZap 16 elektromos rovarcsapda, rozsdamentes acél (ZE126) fő termékelőnyei

Erősebb rovarbevonzó és rovarölő hatás

• A térbeli kialakítású belső rovarölő rács a hagyományos, síklapos rovarölő ráccsal szerelt rovarcsapdákhoz képest hatékonyabb rovarölő teljesítményt biztosít.
• A rács két oldalán, egymás alatt elhelyezett fénycsövek a hagyományos kialakítású rovarcsapdákhoz képest intenzívebb csalogató hatást fejtenek ki.

Szétszerelés nélküli szervizelés

• A rovargyűjtő tálca kiemelésekor a készülék belsejében lévő fénycsövek és a belső rovarölő rács hozzáférhetővé válik, ezért a csövek cseréjéhez, ill. a belső rovarölő rács tisztításához a készüléket nem kell szétszerelni.
• Moduláris tápkábel (PC tápkábel: Euro Plug, IEC320 C13). Az eredeti tápkábeltől eltérő szín és hossz igény esetén könnyen beszerezhető és cserélhető.

Fokozott érintésvédelem

• A beépített biztonsági mikrokapcsoló áramtalanítja az elektromos rovarcsapdát a rovargyűjtő tálca kiemelésekor.

Környezethigiénia

• Mélyített és befelé peremezett a rovargyűjtő tálca, ezért a rovarmaradványok még szeles időben vagy huzatos helyen sem szóródnak szét a környezetben. A tálca egy mozdulattal kihúzható és tisztítható.

Megjelenés

• Formatervezett, esztétikus külső.

Tanúsítványok és minőség

• Függetlenül tesztelt és tanúsított RoHS és az összes vonatkozó európai szabvány szerinti szabványok.
Insect-O-Cutor vállalat terméke, mely a világ vezető rovarirtó megoldásainak szállítója. A márka 1962-es alapítása óta a műszaki és tervezési innovációk élvonalában van. A neves Pelsis Ltd. (Anglia) leányvállalata.

Működés

A speciális UV fénycsövek az elektromos rovarcsapdához, annak belsejébe vonzzák a repülő rovarokat (pl.: légy, szúnyog, molylepke). Az UV csövek körül repülő rovarokat egy nagyfeszültségű dupla soros acél rovarölő rács semmisít meg. A rovartetemek a csapda alján lévő gyűjtőtálcába esnek.

PlusZap 16 elektromos rovarcsapda, rozsdamentes acél (ZE126) paraméterei

• Hatókörzet: 40 m²
• Háromféle kihelyezési lehetőség: tartozék láncon függesztve, oldalfalra szerelve vagy állítva
• Vázszerkezet: erős, esztétikus rozsdamentes ház UV rezisztens műanyag végzáró elemekkel
• Karbantartás: csak tisztítás, ami szerelés nélkül elvégezhető
• Garancia: 2 év

Megjegyzés

A PlusZap 16 elektromos rovarcsapda (ZE126) használatra kész állapotban kerül a vásárlóinkhoz. UV fénycsövekkel szerelve, hálózati tápkábellel, szerelékekkel (függesztő lánc, fali rögzítő szerelék), magyar nyelvű használati utasítással ellátva.

A megfelelően elhelyezett elektromos rovarcsapda alkalmas arra, hogy a helyiségben csökkentse vagy akár meg is szüntesse a repülő rovarok jelenlétét. Ahhoz, hogy a készüléke maximális hatékonysággal működjön az elektromos rovarcsapda 24 órás folyamatos üzemeltetése szükséges. A PlusZap 16 rovarölő teljesítménye az éjszakai időszakban a legnagyobb, mert ebben az időszakban nincs napfény vagy más fényforrás, ami esetleg részben elvonhatja a repülő rovarokat.

*ahol a HACCP konformitás nem feltétel (pl. árufogadó kapuk, szabadba nyíló ajtók környezetében, raktárakban, összekötő folyosókon, öltözőkben)

 

Típus: PlusZap 16 (ZE126)
Gyártó: Pelsis Ltd. (Anglia)
Hatókörzet (m²): 40
Garancia: 2 év (a fénycsövekre nem vonatkozik)
Anyaga: erős, rozsdamentes ház
Tápfeszültség: 230 V / 50 Hz
Fénycsövek: 2 x 8 W (F8 T5 BL368)
Méret (mm): 262 x 365 x 130
Súly (kg): 3
Tanúsítványok: készülék és fénycső CE, fénycső MSDS

 

További információk

Tömeg 3 kg
Méretek 365 × 130 × 262 mm

PlusZap Katalógus oldal
PlusZap elektromos rovarcsapda család használati utasítás
PlusZap hibaelhárítási segédlet
PlusZap electric flykiller instruction sheet
PlusZap troubleshooting guide

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.