Oldal kiválasztása

HALO CURVE ragadólapos rovarcsapda (HLCURVE)

55 250 Ft Bruttó ár (nettó 43 504 Ft)

A HALO CURVE ragadólapos rovarcsapda minden tekintetben megfelel a HACCP előírásainak és bármely területen alkalmazható, ahol a környezethigiéniai szempontok mellett a dekoratív megjelenés is fontos szempont.

Leírás

Megragadóan megtervezett, dekoratív ragadólapos rovarcsapda. Tökéletes kiegészítője az épület ügyfél oldali területének. Az elegánsan íves fedőlappal elrejti az étterem vagy szálloda ügyfeleinek a szeme elől a ragadólapos rovarcsapda belsejében hatékonyan összefogott rovarokat (légy, szúnyog, molylepke, …). Működési elve, felszereltsége és szerkezeti elemei jóvoltából a készülék megfelel az élelmiszeriparban (HACCP) elvárt higiéniai feltéteteknek és olyan egyéb iparágak elvárásainak, ahol a gyártás- és környezethigiéniai szempontok magas követelményei érvényesülnek. Kisebb vagy közepes alapterületű zárt terek rovarvédelmére alkalmas.

HALO CURVE ragadólapos rovarcsapda (HLCURVE) fő termékelőnyei

 • A rovarokat (légy, szúnyog, molylepke, …) 100%-ban szóródás mentesen, a környezet szennyezése nélkül gyűjti össze.
 • Szilánkbiztos bevonatú UV fénycsövei megakadályozzák a környezet szilánkszennyeződését csőtörés vagy csőrobbanás esetén.
 • Rozsdamentes fedőlap és UV rezisztens műanyag készülékház jóvoltából átlagos üzemi környezetekben rozsdamentességet biztosít.
 • Egyedi és elegáns megjelenésével bármilyen környezetben alkalmazható.
 • Burkolata diszkréten eltakarja a készülék belsejében összefogott rovarokat, melyek kívülről egyáltalán nem láthatóak.
 • Hatékonyságát a szilánkbiztos bevonatú, különleges Synergetic* fénycsövek garantálják.

Környezethigiénia (megfelelés a HACCP követelményeknek)

 • A ragadólap 100%-ban szóródás mentesen, roncsolás- és sérülésmentesen rögzíti a rátapadt rovarokat. A ragadólapos rovarcsapdák a kimagasló minőségű GLUPAC™ technológiával gyártott, nagy felületű, hosszú élettartamú, továbbá a rovarcsalogató hatást fokozó anyagában feromonnal kezelt ragadólappal vannak ellátva. A ragadólapok normál üzemi körülmények között (kevéssé poros, átlagos nedvesség tartalmú környezetekben) legalább fél évig megőrzik intenzív rovarfogó képességüket.

Hatékonyságot fokozó megoldások

 • Hatékonyságát a szilánkbiztos bevonatú, különleges Synergetic* fénycsövek garantálják.
 • Fénycsövei a környezet szilánkszennyezése ellen védő fényáteresztő fóliabevonatúak. A FEP bevonat garantáltan megakadályozza, hogy csőtörés vagy csőrobbanás esetén bárminemű szilánkszennyeződés kerüljön a környezetbe. Tehát a feldolgozatlan és csomagolatlan anyag, áru minőségét és a dolgozók testi épségét garantálja a FEP bevonatos UV fénycső. A törhetetlen bevonat az UV fénycső által kibocsájtott fény 97%-át engedi át.

 

​Acélváza rozsdamentességet biztosít normál üzemi körülmények között

 • Rozsdamentes fedőlap és UV rezisztens műanyag készülékház

Működés

A speciális UV fénycsövek a ragadólapos rovarcsapdához, annak belsejébe vonzzák a repülő rovarokat (pl.: légy, szúnyog, molylepke, …). Az UV fénycső körül repülő rovarok nekiütköznek egy erős ragadóanyaggal kezelt ragadólapnak. A ragadólapra tapadt rovarok egyszerűen kiszáradnak és elpusztulnak a ragadólap felületén.

HALO CURVE ragadólapos rovarcsapda (HLCURVE)

 • Hatókörzet: 60 m² (elhelyezéstől és fényviszonyoktól függően)
 • Elhelyezés: oldalfal síkjára szerelve
 • Vázszerkezet: Rozsdamentes fedőlap és UV rezisztens műanyag készülékház
 • Karbantartás: csak tisztítás
 • Szerviz műveletek: a ragadólapok és fénycsövek cseréje a készülék megbontása nélkül egyszerűen, gyorsan elvégezhető
 • Garancia: 3 év

 

Típus: Halo 30 ragadólapos rovarcsapda (HL30)
Gyártó: Pelsis Ltd. (Anglia)
Hatókörzet (m²): 60
Garancia: 3 év (a fénycsövekre nem vonatkozik)
Anyaga: Erős, rozsdamentes acél ház
Tápfeszültség: 230 V / 50 Hz
Fénycsövek: 2 x 15 W (F15 T8 BL368) – szilánkbiztos bevonatú Synergetic fénycsövek
Méret (mm): 514 x 253 x 122
Súly (kg): 1,9
Tanúsítványok: Készülék és fénycső CE, fénycső MSDS, ragadólap MSDS

Megjegyzés

A HALO CURVE ragadólapos rovarcsapda (HLCURVE) használatra kész állapotban kerül a vásárlóinkhoz. UV fénycsövekkel szerelve, hálózati tápkábellel, szerelékekkel (fali rögzítő szerelék), magyar nyelvű használati utasítással ellátva.

A megfelelően elhelyezett ragadólapos rovarcsapda alkalmas arra, hogy a helyiségben csökkentse vagy akár meg is szüntesse a repülő rovarok jelenlétét. Ahhoz, hogy a készüléke maximális hatékonysággal működjön a ragadólapos rovarcsapda 24 órás folyamatos üzemeltetése szükséges. A HALO CURVE ragadólapos rovarcsapda (HLCURVE) rovarölő teljesítménye az éjszakai időszakban a legnagyobb, mert ebben az időszakban nincs napfény vagy más fényforrás, ami esetleg részben elvonhatja a repülő rovarokat.

*a Synergetic fénycsövek egyidejűleg két hullámhosszon működnek (365 és 540 nm), ennek köszönhetően egyedülálló intenzitással vonzzák a rovarcsapda belsejébe a legyeket és egyéb, fényre érzékeny repülő rovarokat.
Mérési adatok szerint a Synergetic fénycsövekkel szerelt rovarcsapdák 30-40%-kal hatékonyabbak azoknál a készülékeknél, melyek a standard, ún. kék fényű UV rovarcsapda fénycsövekkel vannak ellátva.

További információk

Tömeg 1.9 kg
Méretek 514 × 122 × 253 mm

Halo Curve Katalógus oldal
Halo Curve ragadólapos rovarcsapda család használati utasítás

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.