Oldal kiválasztása

Aura ragadólapos rovarcsapda (ZL051)

50 950 Ft Bruttó ár (nettó 40 118 Ft)

Magáncélra és vállalkozások részére egyaránt, ahol a hatékonyság mellett az esztétikus kialakítás és a diszkrét rovarfogás egyaránt fontos szempont.

Leírás

A stílusos és kortárs megjelenésű, különleges forma tervezésű Aura ragadólapos rovarcsapdát igényes helyszíneken történő alkalmazásra javasoljuk. Kialakításából adódóan elegáns fényforrás benyomását kelti. Fedőlapja teljesen eltakarja a készülék belsejét és az ott elhelyezett ragadólapot, ezért a rovarcsapda belsejében összefogott rovarok egyáltalán nem láthatóak. Az Aura ragadólapos rovarcsapda a HACCP által támasztott elvárásoknak is megfelel, ebből adódóan szállodák, vendéglátóhelyek, élelmiszer üzletek rovarvédelmére is biztonsággal alkalmazható. Kisebb alapterületű zárt terek rovarvédelmére alkalmas készülék.

Aura ragadólapos rovarcsapda (ZL051) fő termékelőnyei

 • Egyedi megjelenésű, kör alakú bejegyzett formatervezett készülék.
 • Szálcsiszolt fedőlap, ami egyben dekoratív és karcolásnak is ellenáll.
 • A keskeny rovarcsapda készülékház kialakítás miatt a ragadólapos rovarcsapda nem feltűnő a helyiségben.
 • Kialakításából adódóan elegáns fényforrás benyomását kelti.
 • ​Rejtett elektromos bekötés lehetősége megvalósítható. A ragadós rovarcsapda hátoldali kialakítása lehetővé teszi a falban lévő vezetékhálózatra való közvetlen csatlakoztatást. Ez esetben külső tápkábel alkalmazása nem szükséges.
 • Hatékonyságát a falsíkkal párhuzamos 360°-ban körkörös fénykivetítés és a különleges Synergetic* fénycső biztosítja.
 • Szilánkbiztos bevonatú UV fénycsövei megakadályozzák a környezet szilánkszennyeződését csőtörés vagy csőrobbanás esetén.
 • A rovarcsapda belsejében diszkréten elhelyezett ragadólap 100%-ban hasznos ragasztófelületet biztosít, amely rejtve marad ügyfelek szeme elől.

Környezethigiénia (megfelelés a HACCP követelményeknek)

 • A ragadólap 100%-ban szóródás mentesen, roncsolás- és sérülésmentesen rögzíti a rátapadt rovarokat. A ragadólapos rovarcsapdák a kimagasló minőségű GLUPAC™ technológiával gyártott, nagy felületű, hosszú élettartamú, továbbá a rovarcsalogató hatást fokozó sárga színű és anyagában feromonnal kezelt ragadólappal vannak ellátva. A ragadólapok normál üzemi körülmények között (kevéssé poros, átlagos nedvesség tartalmú környezetekben) legalább fél évig megőrzik intenzív rovarfogó képességüket.
 • Fénycsövei a környezet szilánkszennyezése ellen védő fényáteresztő fóliabevonatúak. A FEP bevonat garantáltan megakadályozza, hogy csőtörés vagy csőrobbanás esetén bárminemű szilánkszennyeződés kerüljön a környezetbe. Tehát a feldolgozatlan és csomagolatlan anyag, áru minőségét és a dolgozók testi épségét garantálja a FEP bevonatos UV fénycső. A törhetetlen bevonat az UV fénycső által kibocsájtott fény 97%-át engedi át.

​Acélváza rozsdamentességet biztosít normál üzemi körülmények között

 • Rozsdamentes fedőlap és UV rezisztens műanyag készülékház

Működés

A speciális UV fénycsövek a ragadólapos rovarcsapdához, annak belsejébe vonzzák a repülő rovarokat (pl.: légy, szúnyog, molylepke, …). Az UV fénycső körül repülő rovarok nekiütköznek egy erős ragadóanyaggal kezelt ragadólapnak. A ragadólapra tapadt rovarok egyszerűen kiszáradnak és elpusztulnak a ragadólap felületén.

 

Aura ragadólapos rovarcsapda (ZL051)

 • Hatókörzet: 40 m²
 • Elhelyezés: oldalfalra szerelve falsíkkal párhuzamosan
 • Vázszerkezet: rozsdamentes acél ház UV rezisztens műanyag végzáró elemekkel
 • Karbantartás: csak tisztítás
 • Szerviz műveletek: a ragadólapok és fénycsövek cseréje a készülék megbontása nélkül egyszerűen, gyorsan elvégezhető
 • Garancia: 3 év

Megjegyzés

Az Aura ragadólapos rovarcsapda (ZL051) használatra kész állapotban kerül a vásárlóinkhoz. UV fénycsövekkel szerelve, hálózati tápkábellel, szerelékekkel (fali rögzítő szerelék), magyar nyelvű használati utasítással ellátva.

A megfelelően elhelyezett ragadólapos rovarcsapda alkalmas arra, hogy a helyiségben csökkentse vagy akár meg is szüntesse a repülő rovarok jelenlétét. Ahhoz, hogy a készüléke maximális hatékonysággal működjön a ragadólapos rovarcsapda 24 órás folyamatos üzemeltetése szükséges. Az Aura ragadólapos rovarcsapda (ZL051) rovarölő teljesítménye az éjszakai időszakban a legnagyobb, mert ebben az időszakban nincs napfény vagy más fényforrás, ami esetleg részben elvonhatja a repülő rovarokat.

*a Synergetic fénycsövek egyidejűleg két hullámhosszon működnek (365 és 540 nm), ennek köszönhetően egyedülálló intenzitással vonzzák a rovarcsapda belsejébe a legyeket és egyéb, fényre érzékeny repülő rovarokat.
Mérési adatok szerint a Synergetic fénycsövekkel szerelt rovarcsapdák 30-40%-kal hatékonyabbak azoknál a készülékeknél, melyek a standard, ún. kék fényű UV rovarcsapda fénycsövekkel vannak ellátva.

Típus: Aura ragadólapos rovarcsapda (ZL051)
Gyártó: Pelsis Ltd. (Anglia)
Hatókörzet (m²): 40
Garancia: 3 év (a fénycsövekre nem vonatkozik)
Anyaga: rozsdamentes acél ház UV rezisztens műanyag végzáró elemekkel
Tápfeszültség: 230 V / 50 Hz
Fénycsövek: 1 x TGX22S – szilánkbiztos bevonatú
Méret (mm): 270 x 270 x 135
Súly (kg): 1,9
Tanúsítványok: Készülék és fénycső CE, fénycső MSDS, ragadólap MSDS

További információk

Tömeg 1.9 kg
Méretek 270 × 270 × 135 mm

Aural Katalógus oldal
Aura ragadólapos rovarcsapda család használati utasítás
Aura instruction sheet

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.

Érdekelhetnek még…