Oldal kiválasztása

Allure 30 elektromos rovarcsapda, rozsdamentes acél (ZC010)

79 850 Ft Bruttó ár (nettó 62 874 Ft)

Kiemelkedően hatékony elektromos rovarcsapda. Bizonyítottan 67,7% -kal nagyobb UV-fényteljesítménnyel rendelkezik, mint a hagyományos elektromos rovarcsapdák. Esztétikus, formatervezett kialakítású, prémium minőségű készülék. Légy, szúnyog és bármely fényre vonzódó repülő rovar ellen. Rozsdamentes acél kivitel.

Leírás

Az Allure 30 egy rendkívül innovatív, szabadalmaztatott nyitott tető kialakítású (EP2319302B európai szabadalom) elektromos rovarcsapda. Ez az igazán egyedülálló elektromos rovarcsapda UV fényt enged ki a készülék hátuljáról, oldalairól, tetejéről, és így 67,7%-kal több UV fénykibocsátás hasznosságot eredményez, mint a hagyományos elektromos rovarcsapdák, ugyanolyan erős UV csövekkel. A fényteljesítményének maximalizálása érdekében nem csak a tető nyitott, hanem az elektromos rovarcsapda kettős frekvenciájú hatásnövelt Synergetic® UV csövekkel van szerelve.
Az egyedülálló „Z” alakú belső feszültségrács 20%-kal nagyobb fogásterületet szolgáltat, biztosítva, hogy a készülék könnyen megbirkózzon a nagyobb UV fényteljesítmény következtében megnövekedett rovarszámmal. Az Allure 30 elektromos rovarcsapda megtervezésénél szempont volt a szétszerelés nélküli, egyszerű és könnyű karbantarthatóság. Mindenki könnyen és gyorsan megtisztíthatja a belső rovarölő rácsot, a rovarcsapda mély rovargyűjtő tálcáját. Az UV csövek szerszám nélkül cserélhetőek.
Független tesztek azt mutatják, hogy az Allure 448%-kal több legyet vonzott, mint a vezető hagyományos felépítésű 30 wattos elektromos rovarcsapdák.

Az Allure 30 elektromos rovarcsapda (ZC010) fő termékelőnyei

Lényegesen erősebb rovarbevonzó és rovarölő hatás

• A két oldalra és a felfelé nyitott tetőkialakítás a lehető legnagyobb csalogató UV fénykibocsátást biztosítja.
• Az egyedi “Z alakú” belső rovarölő rács 20%-kal nagyobb hasznos rovarölési felülettel rendelkezik, mint a hagyományos síklapos rovarölő ráccsal szerelt elektromos rovarcsapdák.
• A rács két oldalán, egymás alatt elhelyezett és egymáshoz síkban eltolt UV fénycsövek a hagyományos kialakítású rovarcsapdákhoz képest intenzívebb csalogató hatást fejtenek ki.
• A Synergetic (zöld fényű) rovarcsapda UV fénycső egyidejűleg két frekvencián (368 nm és 540 nm) működik, ennek köszönhetően egyedülálló intenzitással vonzza a rovarcsapda belsejébe a legyeket és egyéb, fényre vonzódó repülő rovarokat. Mérési adatok szerint a Synergetic fénycsövekkel szerelt rovarcsapdák ~30-40%-kal hatékonyabbak azoknál a készülékeknél, melyek a standard, ún. kék fényű UV rovarcsapda fénycsövekkel vannak ellátva.

Szétszerelés nélküli szervizelés

• A rovargyűjtő tálca kiemelésekor a készülékben található fénycsövek és a belső rovarölő rács hozzáférhetővé válik, ezért a csövek cseréjéhez, ill. a belső rovarölő rács tisztításához a készüléket nem kell szétszerelni.
• Moduláris tápkábel (PC tápkábel: Euro Plug, IEC320 C13). Az eredeti tápkábeltől eltérő szín- és hosszigény esetén a kívánt tápkábel könnyen beszerezhető és cserélhető.

Fokozott érintésvédelem

• A rovargyűjtő tálca kiemelésekor a beépített biztonsági mikrokapcsoló áramtalanítja az elektromos rovarcsapdát.

Környezethigiénia

• A rovargyűjtő tálca mélyített és befelé peremezett, ezért a rovarmaradványok még szeles időben vagy huzatos helyen sem szóródnak szét a környezetben. A rozsdamentes tálca egy mozdulattal kihúzható és könnyen tisztítható.

Megjelenés

• Esztétikus megjelenés, kortárs formatervezés.

Tanúsítványok és minőség

• Függetlenül tesztelt és tanúsított RoHS és az összes vonatkozó európai szabvány szerinti szabványok.
• Insect-O-Cutor vállalat terméke, mely a világ egyik vezető rovarirtó megoldásainak szállítója. A márka 1962-es alapítása óta a műszaki és tervezési innovációk élvonalában van. A neves Pelsis Ltd. (Anglia) leányvállalata.
• Angliai mérnöki fejlesztés.

Működés, hatékonyság

A speciális UV fénycsövek az elektromos rovarcsapdához, annak belsejébe vonzzák a repülő rovarokat (pl.: légy, szúnyog, molylepke). Az UV csövek körül repülő rovarok nekirepülnek egy nagyfeszültségű dupla soros acél rovarölő rácsnak, ami megsemmisít a rovarokat. A rovartetemek a csapda alján lévő gyűjtőtálcába esnek.
A megfelelően elhelyezett elektromos rovarcsapda alkalmas arra, hogy a helyiségben csökkentse vagy akár meg is szüntesse a repülő rovarok jelenlétét. Ahhoz, hogy a készüléke maximális hatékonysággal működjön az elektromos rovarcsapda 24 órás folyamatos üzemeltetése szükséges. Az Allure-30 rovarölő teljesítménye az éjszakai időszakban a legnagyobb, mert ebben az időszakban nincs napfény vagy más fényforrás, ami esetleg elvonhatja a repülő rovarok egy részét.

Allure 30 rozsdamentes acél rovarcsapda (ZC010) paraméterei

• Hatókörzet: max. 120 m²
• Háromféle kihelyezési lehetőség: láncon függesztve, oldalfalra szerelve vagy állítva
• Különleges Synergetic fénycsövekkel szerelve
• Vázszerkezet: rozsdamentes acél ház, UV rezisztens erős műanyag végzáró elemekkel
• Karbantartás: csak tisztítás
• Garancia: 2 év
! Igény esetén szilánkbiztos bevonatú fénycsővel szállítjuk.

Típus: Allure 30
Gyártó: Pelsis Ltd. (Anglia)
Hatókörzet (m²): 120
Garancia: 2 év (a fénycsövekre nem vonatkozik)
Anyaga: Erős, rozsdamentes acél ház
Tápfeszültség: 230 V / 50 Hz
Fénycsövek: 2 x 15 W (F15T5 BL368-BL540)
Méret (mm): 305 x 590 x 120
Tanúsítványok: Készülék és fénycső CE, fénycső MSDS

További információk

Tömeg 4 kg
Méretek 590 × 305 × 120 mm

Allure Katalógus oldal
Allure elektromos rovarcsapda használati utasítás
Allure electric flykiller instruction sheet

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

Csak bejelentkezett és a terméket már megvásárolt felhasználók írhatnak véleményt.